El nucli Penedès del programa Ocell de Foc ha rebut el suport de la Fundació Pinnae per ampliar el seu marc d’actuació a les quatre comarques desplega els seus serveis (Anoia, Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf). Aquesta col·laboració es materialitza amb suport econòmic a través de la Convocatòria de Projectes 2023 d’Impuls pel Territori, que convoca anualment la Fundació Pinnae.

Aquesta ajuda servirà perquè des del setembre del 2023 i fins a l’agost del 2024 el nucli Penedès del Programa Ocell de Foc pugui reforçar la presència del mateix a la vegueria, bé sigui programant més activitats o bé ampliant el servei d’acompanyament personalitzat a més joves del territori. D’aquesta manera, entre les activitats que es preveu tirar endavant gràcies al suport de la Fundació Pinnae, hi ha tallers per promoure la creació d’iniciatives col·lectives, creació d’espais de referència per als joves o organització d’activitats de millora de la comunitat, per exemple.

La Convocatòria de Projectes d’Impuls pel Territori és una iniciativa a través de la qual la Fundació Pinnae dona suport a aquelles entitats que treballen en xarxa per fer front a les principals mancances i reptes de la nostra societat i ho fan amb un compromís ferm vers el teixit social del territori.