Coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, que tindrà lloc el dia 10 d’octubre, Ocell de Foc Penedès convoca un concurs de disseny per estampar bosses de roba (tote bag) del programa. L’objectiu és que joves d’entre 16 i 30 anys puguin fer alguna creativitat inspirada en l’Ocell de Foc o en salut mental i la que el jurat consideri guanyadora serà la que s’estamparà en les bosses que el Centre Especial de Treball Entrem Tinta produirà.

Els participants poden emprar qualsevol tècnica (dibuix, pintura, art digital…) per fer els seus dissenys i els han d’enviar en format PDF com a màxim el 2 de desembre a les 23.59 h. a través d’aquest formulari. També hi ha la possibilitat de lliurar en mà la proposta tant a la Nau Jove (carrer Baltà de Cela 45-47 de Vilafranca del Penedès) o bé a les oficines d’Entrem (carrer Germanor, 34 de Vilafranca del Penedès), en aquest cas, indicant que es tracta d’un disseny per al Concurs Ocell de Foc i fent constar també les seves dades de contacte. En qualsevol cas, la mida de la creativitat ha de fer, com a màxim, 23 cm d’amplada i 35 cm d’alçada i l’arxiu PDF no pot superar els 10 MG. L’arxiu ha de ser en format PDF, no pot pesar més de 10 MB i s’ha d’adjuntar al final d’aquest formulari. També hi ha l’opció de lliurar en mà el disseny a la Nau Jove o a les oficines d’Entrem (c. Germanor, 34 de Vilafranca del Penedès) fent constar que és per al concurs de dibuix Ocell de Foc i adjuntant les dades de contacte. 

Per valorar els dissenys presentats es constituirà un jurat que serà el que determinarà els cinc finalistes d’entre els quals s’escollirà la proposta guanyadora. La creativitat vencedora s’anunciarà el 10 de desembre i serà la que s’estamparà a les tote bag que s’elaboraran per lliurar en diferents esdeveniments i activitats organitzats per Ocell de Foc. A més, els 5 finalistes rebran també la bossa estampada amb algun obsequi més.

Per qualsevol dubte o consulta, els i les joves interessades a participar en el Concurs poden contactar amb Ocell de Foc Alt Penedès a través del correu electrònic altpenedes@ocelldefocpenedes.cat, per WhatsApp o telèfon al 670 85 04 37 o directament a les oficines d’Entrem (c. Germanor, 34 de Vilafranca del Penedès).

Participa!